Kvalitatívne nové vzťahy Hospodárske vzťahy Slovenska a Rakúska v uplynulom roku - Klimko, J.
Pozitívne tendencie vo vzťahoch medzi Slovenskom a Rakúskom. Dohody uzavreté r. 1994 v hospodárskej oblasti. Pomoc rakúskej vlády SR. Výstavba nových komunikačných a hraničných prepojení. Dôsledky vstupu Rakúska do Európskej únie od 1.1.1995. Pripravenosť rakúskych poradenských spoločností pomôcť pri riešení problémov štrukturálne slabo rozvinutým regiónom SR.