J. Ducký: "Slovensko chce naskočiť do idúceho vlaku najnovších technológií" Fakty a postrehy z Konferencie Bieleho domu - Šucha, Jozef
Delegáti 14 štátov strednej a východnej Európy (SVE) a zástupcovia 400 amerických firiem zaujímajúcich sa o investície do týchto štátov a o európske trhy na Konferencii Bieleho domu o obchode a investíciách v SVE 12. a 13.1.1995 v americkom Clevelande (štát Ohio). Cieľ konferencie: upozorniť krajiny SVE na nevyhnutnosť odstraňovania bariér obchodu a zahraničných investícií a podporiť americký export. Vystúpenie prezidenta USA B. Clintona. Bilaterálne rokovania.