V předpokoji Evropské unie Asociační dohoda - Žahour, Jan
Konečný cieľ Asociačnej dohody medzi štátmi ES a ČR - vstup Českej republiky do Európskej únie. Podstata dohody. Obdobie do ratifikácie dohody. Rozvoj českej ekonomiky. Český tovar bez cla. Dovozné clá a výrobky dovážané z krajín ES do Českej republiky. Pravidlá pre obchod s poľnohospodárskymi produktmi.