Opravné odvolacie konanie - Komorníková, A.
Právna ochrana občanov z dôchodkového zabezpečenia. Zákony a ustanovenia podľa ktorých sa uskutočňuje rozhodovanie o dávkach dôchodkového zabezpečenia. Správne konanie o dávkach sociálneho zabezpečenia. Základné pravidlá, podľa ktorých sa v konaní riadia orgány sociálneho zabezpečenia. Odvolacie správne konanie podľa správneho poriadku. Opravný prostriedok proti rozhodnutiu o nárokovej dávke dôchodkového zabezpečenia. Prieskumné konanie podľa Občianskeho súdneho poriadku.