Chronologický zoznam základných právnych predpisov
Chronologický zoznam základných právnych predpisov vydaných po 1. januári 1990, upravujúcich pôsobnosť miestnych orgánov štátnej správy a obcí v Slovenskej republike. Ročník 1990, 1991, 1992, 1993, 1994 (do 31.10.1994).