K novému zákonu o prídavkoch na deti a o príplatku k nim - Preisinger, M.
Vytváranie nového systému sociálnej sféry po roku 1990. Systém štátnej sociálnej podpory. Schválenie zákona NR SR z 1. júla 1994 o prídavkoch na deti a príplatkoch k nim. Zmena charakteru prídavkov na deti a príplatkov k nim. Podmienky nároku na prídavky na deti.