Prevádzkový pokyn SFNP č.5/1994
Prevádzkový pokyn č. 5/1994, ktorý vydáva Správa Fondu nemocenského poistenia vo veci výkladu zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatkoch k prídavkom na deti. Nárok na prídavky na deti. Úplné znenie zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a príplatku k prídavkom na deti.