Príplatok k prídavkom na deti - Vajdiaková, M.
Pomoc rodinám so zdravotne postihnutými deťmi, ktoré si vyžadujú mimoriadnu starostlivosť, pri úhrade zvýšených nákladov spojených so starostlivosťou o takéto deti, formou príplatku k prídavkom na deti. Zákony upravujúce podmienky vyplácania príplatkov k prídavkom na deti.