Hľadanie východísk Konferencia európskych ministrov sociálnych vecí v Bratislave - Staroňová, G.
V Bratislave sa pod záštitou OSN konala v dňoch 28. júna - 2. júla 1993 už III. konferencia európskych ministrov sociálnych vecí. Program konferencie sa sústredil na tri kľúčové body sociálnej politiky: 1. sociálna politika v európskom regióne, 2. integrácia otázok sociálneho rozvoja v trhových ekonomikách, 3. rodinná politika. Komentované vystúpenia jednotlivých rečníkov konferencie.