Italské pojišťovny v r.1992
Údaje o talianskom poistnom trhu a poisťovníctve v r.1992. Transformácia štátnej poisťovne INA (Instituto Nazionale delle Assicurazioni) na akciovú spoločnosť. Príprava zákona, ktorý oddelí poisťovaciu činnosť od zvláštnych funkcií uskutočňovaných pre štát alebo na štátnu zákazku. (Podľa prameňa: Talianska správa pre PIA august 1993).