Japonské neživotní pojištění - Kovárnová, M.
Historický vývoj japonského neživotného poistenia. Druhy poistenia. Dozor nad poisťovníctvom. Právna úprava poisťovníctva. Hospodárske výsledky japonských neživotných poisťovní. Vývoj objemu prijatého poistného podľa druhu poistenia. Celkové hospodárske výsledky. Program poistnej a zaistnej ochrany pre prípad zemetrasenia. Bilancia zaistenia.