Některé aspekty nelegální činnosti v pojišťovnictví z hlediska pohledu státního dozoru - Zemanová, M.
Ministerstvo financií ako orgán štátneho dozoru nad poisťovníctvom. Povolenie na podnikanie v poisťovníctve. Situácia na poistnom trhu v ČR. Problematické ponuky životných poistení. Prejavy nelegálnej činnosti v poisťovníctve, systémy, ktoré sú už v Európe zakázané tzv. multilevel marketing.