Poistný trh v Rakúsku - Ennsfellner, K.C
Informácie zo seminára, ktorý sa uskutočnil 31.3.1994 na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Dr. C.Karl Ennsfellner sa venoval týmto okruhom problémov.: Rakúsky poistný trh v číslach, podiel 10 najväčších poisťovateľov na rakúskom poistnom trhu, podiely 10 najväčších škodových a úrazových poisťovní, podiely 10 najväčších životných poisťovní, podiely nemocenských poisťovní, podiely rakúskych poisťovní na poistení v rôznych krajinách, stav kapitálových vkladov do rakúskeho poistného hospodárstva. Aktuálne tendencie vývoja na rakúskom poistnom trhu.