Poisťovňa Otčina v treťom roku
Ativity poisťovne Otčina, a.s., ktorá ponúka poistné produkty na svojich pracoviskách v ČR a SR. Poisťovňa ponúka viac ako 30 druhov poistenia rizík a zodpovednosti s medzinárodným štandardom. Druhy životného poistenia, poisťovanie poľnohospodárskych organizácií. Na niektoré otázky týkajúce sa cieľov a úloh poisťovne odpovedá generálny riaditeľ Július Tomka.