Pojištění zákonné odpovědnosti za výrobky - West, B.
Otázky zodpovednosti za výrobky a ich poistenie je medzinárodnou záležitosťou. Prehľad o tejto problematike z pohľadu poisťovateľa z V. Británie. Tri konkrétne ciele k tejto problematike: základný náčrt dostupného poistného krytia; informácie, ktoré bude obvykle poisťovňa vyžadovať, aby uzavrela toto krytie; povaha zákonnej zodpovednosti za výrobky a jej poistenie a niektoré praktické problémy, ktoré tým vznikajú. Vývoj a dôležitosť zodpovednosti za výrobky na určitom trhu.