Seminár "Perspektívy rozvoja a využitia finančnej a poistnej matematiky vo výučbe a praxi" a výstava "História poisťovníctva" - Čejková, Viktória
Informácia o akciách uvedených v názve príspevku, ktoré sa uskutočnili v dňoch 17.-20.5.1993 v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave. Na seminári odznelo 20 odborných referátov z finančnej a poistnej matematiky. Na výstave bola prezentovaná história slovenského poisťovníctva od r.1919.