Skúsenosti z činnosti zahraničných asociácií poisťovní
Činnosť zahraničných asociácií poisťovní. Pôsobenie rakúskej asociácie a oblasti, na ktoré je zameraná. Osobitná štruktúra nemeckej asociácie v porovnaní s európskymi asociáciami. Dánske zameranie asociácie poisťovní.