Transformácia Česko-slovenskej asociácie poisťovní na dve národné asociácie - Chovan, Pavel
Vznik Česko-slovenskej asociácie poisťovní (ČSAP) ako právneho subjektu. Rozdelenie ČSAP na dve národné asociácie podľa rozhodnutia na zasadnutí 16.6.1993. Riešenie otázok spoločne realizovaných úloh.