Výročná správa za rok 1993 Slovenská poisťovňa, a.s
Niektoré údaje z Výročnej správy za rok 1993, ktorú vydala Slovenská poisťovňa, a.s. Hodnotenie dosiahnutých výsledkov v jednotlivých oblastiach činnosti. Údaje za poisťovaciu činnosť sú uvedené v Obchodnej správe. Ďalšia časť správy je venovaná Kancelárii zelenej karty SR. Informácie o účasti Slovenskej poisťovne na kapitálovom trhu. Záver tvorí Finančná správa, Správa audítora.