Európske fórum o dôchodkovom poistení - Lipták, Igor
Poznatky a skúsenosti zo seminára, ktorý sa konal v októbri 1994 v Passau (SRN) o dôchodkovom zabezpečení v niektorých stredoeurópskych krajinách. Európske trendy v sociálnom zabezpečení. Porovnanie sociálnej politiky na Slovensku s európskym smerovaním v tejto oblasti.