Hospodárenie Národnej poisťovne za prvé tri mesiace tohto roku Štart s problémami - Schmidtová, A.
Rok 1994 prvým rokom hospodárenia Národnej poisťovne. Prvé mesiace roku poznamenané mnohými nevyjasnenými problémami, jedným z nich je aj poistný rozpočet. Príjmy Národnej poisťovne. Platby poistného. Príspevky zo štátneho rozpočtu. Poistné platené štátom. Výdavky Národnej poisťovne - Správa Fondu zdravotného poistenia, Správa Fondu nemocenského poistenia, Správa Fondu dôchodkového poistenia. Tvorba základného, rezervného, účelového, správneho fondu.