Mimoriadny starobný dôchodok Námety na riešenie - Lipták, Igor
Oblasť dôchodkového zabezpečenia upravená zákonom č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Právna úprava podmienok vzniku nároku na poskytovanie mimoriadneho starobného dôchodku.