O dôchodkoch a dôchodcoch Vývoj dôchodkového zabezpečenia v roku 1993 v Slovenskej republike - Hrubá, Š.
Údaje o dôchodkoch vyplácaných k 31.12.1993 a údaje o poberateľoch dôchodkov zo štatistickej ročenky, ktorú vydala Správa Fondu dôchodkového poistenia. Rozsah poskytovania vdovského dôchodku. Celkový počet vyplácaných dôchodkov a druhy vyplácaných dôchodkov v percentách. Valorizácia dôchodkov v roku 1993. Rast priemerných mesačných výšok dôchodkov. Nevyhovujúca konštrukcia výpočtu dôchodku podľa zákona č.121/1975 Zb. Výdavky na vyplácané dôchodky.