Oznamovacia povinnosť. 2 Občania a organizácie v dôchodkovom zabezpečení - Bolješiková, J.
Vedenie evidenčného listu dôchodkového zabezpečenia, ktorý je povinná organizácia založiť ihneď pri vstupe občana do zamestnania. Údaje zaznamenávané v evidenčnom liste. Hlásenie o zamestnaní pracujúcich dôchodcov. Zodpovednosť občanov a organizácií v dôchodkovom zabezpečení.