Pracovné kategórie predĺžené
Zmeny v systéme sociálneho zabezpečenia. Nový systém sociálneho poistenia. Zákony upravujúce zaraďovanie zamestnaní do pracovných kategórií a pracovného úrazu i choroby z povolania na účely dôchodkového zabezpečenia.