Rehabilitačná starostlivosť v SRN - Dubina, J.
Zákonné dôchodkové poistenie v SRN. K dávkam dôchodkového zabezpečenia patrí aj dávka na zabezpečovanie rehabilitačnej starostlivosti. Fungujúci systém rehabilitácie v SRN.