Sociálny dôchodok. Starobný dôchodok Slovník sociálneho zabezpečenia
Výklad pojmov sociálny dôchodok ako dobrovoľná dávka sociálneho zabezpečenia a starobný dôchodok - nároková dávka dôchodkového zabezpečenia.