Stanovy Národnej poisťovne
Úplné znenie stanov Národnej poisťovne, ktoré schválila vláda SR na svojom zasadnutí 29.3.1994 podľa zákona NR SR č.7/1993 Z.z. o zriadení Národnej poisťovne a o financovaní zdravotného, nemocenského a dôchodkového poistenia v znení neskorších zákonov.