Úprava dôchodkov priznaných v roku 1994 - Bolješiková, J.
Národná rada SR schválila dňa 26. januára 1994 zákon o úprave dôchodkov v roku 1994. Druhy dôchodkov a sumy zvýšenia v SK mesačne. Príklady zvýšenia jednotlivých druhov dôchodkov.