Štátny vyrovnávací príspevok naďalej v platnosti
Štátny vyrovnávací príspevok. Zákony upravujúce jeho vyplácanie. Podmienky nároku na štátny vyrovnávací príspevok. Postupná zmena čo do rozsahu oprávnených občanov. Rozdiely v povahe prídavkov na deti a výchovného k dôchodkom vo vzťahu k štátnemu vyrovnávaciemu príspevku.