AIESEC pripravuje ďalší ročník Trhu pracovných príležitostí - Matyáš, J.
Informácie o štvrtom ročníku Trhu pracovných príležitostí (TPP) organizovanom 5.-6.4.1995 na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave AIESEC-om - Medzinárodnou asociáciou študentov ekonomických a obchodných vysokých škôl. Prínos predchádzajúcich TPP na získanie kvalifikovaných ekonómov do podnikov. Spolupráca VW Bratislava s AIESEC.