Finančná matematika v systéme výučby na vysokej škole - Huťka, Vladimír
Proces prestavby štúdia v obsahovej transformácii predmetov. Historický vývoj finančnej matematiky. Výučba finančnej matematiky v systéme výučby na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Hlavné zámery výučby finančnej matematiky.