K novému pojetí pedagogického vzdělávání učitelů vysokých škol - Švec, Vlastimil
Požiadavky na pedagogickú kompetenciu vysokoškolských učiteľov. Ciele a obsah vzdelávania. Formy a metódy výučby. Hodnotenie študentov. Nové poňatie pedagogického vzdelávania učiteľov. Porovnanie súčasného a navrhovaného systému vzdelávania.