Odborné vysoké školy v SRN - Kratochvíl, J.
Vznik nových odborných vysokých škôl v Nemecku - v 60. a 70. rokoch. Štyri typy vysokých škôl: univerzity, umelecké vysoké školy, integrované vysoké školy, odborné vysoké školy. Atraktívnosť odborných vysokých škôl pre verejnosť.