Projekt Slovenského manažérskeho centra umožní kvalifikovanú prípravu manažérov - Bartl, J.
Návrh MH SR, ako zriaďovateľa, na vytvorenie centra, vzdelávacej inštitúcie, ktorá po vecnej a obsahovej stránke zabezpečí prípravu kvalifikovaných manažérov na medzinárodnej úrovni. Partnerom je nemecká akadémia Deutsche Private Finanze und Wirtschaftsakademie (DPFA) z Mníchova. Prečo centrum vzniká. Prípravné analýzy a štúdie. Poslanie, organizačná forma, úlohy.