Vysoké školství v České republice 1992-1993 Zhodnocení realizace doporučení examinátorů OECD z března 1992 - Hendrichová, J.
Správa "Vysoké školstvo v ČR 1992-1993" bola vypracovaná Min. školstva, mládeže a telovýchovy ČR a predložená Direktorátu OECD pre vzdelanie, zamestnanosť, prácu a sociálne záležitosti. Ekonomické a sociálne podmienky rozvoja vysokého školstva. Rozvoj a diverzifikácia systému vysokého školstva. Vnútorná štruktúra a riadenie. Vzťah výučby a výskumu. Obnova učiteľských odborov a modernizácia štúdia. Financovanie vysokých škôl. Hodnotenie kvality vysokých škôl.