Liečebný poriadok Vestník Národnej poisťovne
Nariadenie vlády č. 220 Slovenskej republiky z 28. septembra 1993, ktorým sa vydáva Liečebný poriadok - úplné znenie. Toto nariadenie upravuje rozsah, podmienky a spôsob poskytovania zdravotníckej starostlivosti financovanej z Fondu zdravotného poistenia.