Projekt jadrovej elektrárne Mochovce je do 17. februára na verejnom pripomienkovaní - Prosnan, Jozef
Zámery Slovenského energetického podniku, š.p. v oblasti zvýšenia bezpečnosti, dokončenia výstavby a uvedenia do prevádzky jadrovej elektrárne Mochovce, blok 1 a 2 a vyradenia dvoch blokov v Jaslovských Bohuniciach. Dokumentácia projektu k dispozícii verejnosti. EBOR a Európska únia o spolufinancovaní projektu Mochovce, jej obsah. Priestor pre verejnú mienku (Rakúsko, ČR, Maďarsko, Poľsko).