Management hraničných vôd - Liška, I.
V r. 1994 sa v Grécku konal seminár NATO o problematike hraničných vôd s hlavným dôrazom na ich manažment a environmentálne a inštitucionálne otázky. Návrhy na riešenie konfliktných situácií v otázkach hraničných tokov. Vojnové konflikty a ich negatívne vplyvy na životné prostredie a znečistenie vôd. Monitoring medzinárodných tokov.