Štruktúra vodného hospodárstva v Bavorsku - Konečná, D.
V Bavorsku je trojstupňové riadenie vo vodnom hospodárstve. Je rozdelené územne na 24 úradov vodného hospodárstva (WWA). Úlohy WWA: - technický dozor nad vodstvom, - zásobovanie vodou, - ochrana vodných tokov, - hydrotechnika, - zvláštne inžinierske stavby, - verejné práce. Pôsobenie a činnosť WWA.