Možnosti malého podnikania v procese transformácie slovenskej ekonomiky - Petrík, Borislav
Potreba sledovania malého a stredného súkromného sektora aj výskumne. Tri oblasti skúmania: 1. súkromný sektor a jeho podpora decíznou (rozhodovacou) sférou, 2. finančné zaťaženie malých a stredných podnikateľov, 3. súkromný sektor a zamestnanosť.