Implementace UN/EDIFAKT v podmínkách dopravy České republiky - Bodenlos, V.
So zmenou ekonomického systému v ČR sú jednotlivé odvetvia NH a tiež doprava vystavené silnej konkurencii na medzinárodných trhoch. V rámci EHK OSN sa presadzuje UN/EDIFACT (United Nations/Electronic Data Interchange For Administration, Commerce and Transport - elektronická výmena dát pre správu, obchod a dopravu). Vytvorenie fungujúceho systému elektronickej výmeny dát UN/EDIFACT v rámci dopravy Českej republiky.