Rozvoj dopravnej infraštruktúry Slovenskej republiky, jej informačnej a riadiacej nadstavby - Laš, Pavol
Spoločenské a ekonomické zmeny v Európe a u nás zasiahli hospodárstvo štátov stredovýchodnej Európy, teda aj odvetvie dopravy. Súborné informácie o stave dopravnej infraštruktúry. Návrhy na fundamentálne zmeny v dopravnej infraštruktúre. Riešenie rozsiahlej výskumnej práce a realizácia jej výsledkov v praxi.