Koncepčný pohľad na rekreačnú plavbu v oblasti Bratislavy - Mišík, M.
Vodné dielo Gabčíkovo vytvorilo nové podmienky, v ktorých sa rekreačná plavba bez zodpovedajúcej koncepcie nezaobíde. Najzávažnejším problémom je bezpečnosť plavby. Je nevyhnutné zriadiť vodnú záchrannú službu. Plavba v koryte Dunaja a ramennej sústave. Prístavy a služby pre motorové člny a jachty. Nové možnosti pre vodné športy.