Audit - Ricchiute, D.N
Ukážky z knihy "Audit", ktorú vydáva v spolupráci s Harvardskými Fondami nakladateľstvo Viktoria Publishing. Vybrané kapitoly: definícia auditu, trh auditu finančných výkazov, vývoj auditu v USA, tvorba auditorských štandardov, profesia verejných účtovníkov, vzťah medzi účtovníctvom a auditom, štandardné auditorské správy, profesionálna etika, právna zodpovednosť auditora.