Audit domácí a mezinárodní - Langr, Ladislav
Základné podmienky a smernice na prevádzanie auditu. Konkrétne rozdiely medzi českým a medzinárodným auditom. Konsolidovaná závierka a ďalšie faktory. Transformácia audítorskej činnosti v ČR. Prevádzanie medzinárodného auditu. Postavenie audítorskej profesie v ČR v súčasnej dobe.