Dôraz na správne informácie. 1 - Frischer, P.
Nedostatky v systéme riadenia akosti (SRA) v organizáciách preverovaných certifikačným alebo kontrolným auditom vyplývajúce z neinformovanosti alebo nedotiahnutia do dôsledku požiadaviek noriem ISO 9000-9004. Zodpovednosť vedenia, dokumentácia SRA, preskúmanie zmluvy, operatívne riadenie tvorby návrhu a dokumentácie. Zásobovanie, výrobky dodané odberateľom, ich identifikovateľnosť a nadväznosť. Operatívne riadenie výrobného procesu, kontrola a skúšanie. Kontrolné meracie a skúšobné zariadenia, stav po kontrole a skúškach. Operatívne riadenie nezhodných výrobkov. Nápravné opatrenia.