Dôraz na správne informácie. 2 - Frischer, P.
Nedostatky v systéme riadenia akosti (SRA) vyplývajúce z neinformovanosti alebo nedotiahnutia do dôsledku požiadaviek noriem ISO 9000-9004. Manipulácia, skladovanie, balenie a dodávanie. Záznamy o akosti. Interné previerky SRA. Príprava pracovníkov, servis. Štatistické metódy.