Z trinástich medailí Slovak Gold deväť získali členovia Nadácie Slovak Gold - Beer, Gabriel
Podmienky vstupu do Nadácie Slovak Gold, poplatky, súťažné podmienky a udeľovanie medailí (prvý krát 12.12.1994). Zoznam ocenených výrobkov.