V Slovnafte sa pripravuje projekt za 15 mld Sk - Holub, M.
Riešenie (grantom z USA) najväčšieho investičného projektu v oblasti spracovania ropy na Slovensku s názvom Apollo. Zameranie na ochranu ovzdušia a uspokojovanie nárokov na motorové palivá na Slovensku a ich vývoz do r.2010. Predpokladaná spotreba 1998-2010, zdroje financovania.